Find en advokat til privat skifte

Hvor kan jeg finde en advokat til privat skifte?

Hvis du står og mangler en advokat til privat skifte, kan du eventuelt finde en ved at udfylde formlen til højre

Der kan være mange årsager til at man ønsker at snakke med en advokat vedrørende sit skifte af et dødsbo. Man kan enten spørge advokaten til råds i den indledende fase af et skifte, så man på den måde er sikker i sin sag. Man kan dog også vælge at rådføre sig med en advokat, når man er havnet i problemer.

Det vil helt klart anbefales at få en advokat med, ligeså snart man føler, at ens egen viden er utilstrækkelig. Man kan meget nemt komme til at havne i en dårlig situation, hvis man ikke kender reglerne. Der er nemlig regler for tidsbegrænset indberetninger af forskellige dele. Der er skattemæssige forhold, som man skal tage hensyn til. Derudover er der også en masse administrative opgaver, som man skal være varsom med at udføre korrekt. Man skal måske også agera med dødsboets kreditorer, som kan indgå en forhandlings proces, som det er en fordel at få assistance med.

 

Når alt kommer til alt, vil det altid være en fordel for dig som forbruger at få en jurist til at bistå dig med dit skifte. Find en advokat til privat skifte, ved at udfylde formlen her.